Jak mi łzy wzruszenia oczy zaleją , to przecież ktoś mnie musi odwieźć do domu

![]() Stały bywalec Posty:1190
Ale kto tu o piciu ??? Jak mi łzy wzruszenia oczy zaleją , to przecież ktoś mnie musi odwieźć do domu ![]() |
Cytuj |
![]() Stały bywalec Posty:1190
Bartek , niestety nie nie byłem w Twoich okolicach , ale wielkie dzięki - będę pamiętał ![]() |
Cytuj |
Radku radku , głodnemu to i picie na myśl przyjdzie ![]() ![]() "Chwalił raz siebie człowiek, opatrując ule: - Jak to ja z wami, pszczółki, obchodzę się czule! - Prawda, - rzekły - lecz dobroć z jakiego powodu? Alboż to dla nas robisz? Dla naszego miodu." Ignacy Krasicki |
|
Cytuj |
![]() Stały bywalec Posty:1514
Pierwszy spacer 2 kwietnia 2017 r. temp. + 20 stopni C. Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta. ,, PAN BÓG DOBRZE POMYŚLAŁ, ŻEBY LUDZIOM ŻYCIE OSŁODZIĆ, KAZAŁ PSZCZOŁOM MIÓD ROBIĆ ,, |
Cytuj |
![]() Stały bywalec Posty:1514
WIOSNA - MAJ - 2017 r. KAŻDY CHCE COŚ DLA SIEBIE - A TEGO JAK NA LEKARSTWO ![]() Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta. ,, PAN BÓG DOBRZE POMYŚLAŁ, ŻEBY LUDZIOM ŻYCIE OSŁODZIĆ, KAZAŁ PSZCZOŁOM MIÓD ROBIĆ ,, |
Cytuj |
Wróć do „%s”KALENDARZ PASIECZNY
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość